WERKPLAATS

In onze werkplaats helpen wij u met alle voorkomende werkzaamheden. Of het nu gaat om een APK keuring, onderhoudsbeurt, het vervangen van een distributieriem of een bandenwissel: bij Autobedrijf Cocar wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt.

Uw auto kan bij ons onder meer terecht voor:

  • APK
  • Onderhoud en reparaties
  • Diagnose stellen
  • Schade reparatie
  • Airco service
  • Bandenservice (incl. opslag)

Wij zullen nooit onderdelen vervangen als dit niet nodig is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Alle vervangen onderdelen zullen, indien mogelijk, aan u worden getoond bij het ophalen van uw auto. Indien door u gewenst kunnen wij ook op zoek gaan naar goede tweedehandsonderdelen.

Ook stellen wij bij onderhoud van uw auto gratis vervangend vervoer ter beschikking. Zo blijft u altijd mobiel!

SqRSPVfCJ0ygPgQuVxtjXsx9gT70Gw5MnfRTAMoh.jpg

APK
Tijdens een APK keuring worden onder andere de banden en remmen van uw auto gecontroleerd. Deze keuring is verplicht voor iedere auto ouder dan drie jaar. Wist u dat u uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum kan laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt? Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoudsbeurt
Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door uw auto regelmatig langs te brengen voor onderhoud, houdt u uw auto in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van de auto en voorkomt u problemen onderweg.

Airco service
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Bandenwissel
De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

Storingsdiagnose
Moderne auto’s bevatten tegenwoordig een groot aantal computers. Door al deze computers wordt het steeds moeilijker om te controleren hoe een probleem of defect wordt veroorzaakt. Wij beschikken over een modern diagnoseapparaat waarmee wij vrijwel elke auto uit kunnen lezen.

werkplaats 2.jpg