Over ons

Al sinds de oprichting in 1994 zijn service, kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid belangrijke kernwaarden bij Autobedrijf Cocar. Vanaf 1 februari 2003 wordt het bedrijf gerund door Mike van den Goorbergh. Hij heeft er voor gezorgd dat er een enthousiast team voor u klaar staat wat bestaat uit een vijftal ambitieuze mensen. Zij staan altijd voor u klaar in de werkplaats, showroom of bij pech onderweg.

Waarom Autobedrijf Cocar:

 • 6 dagen per week geopend
 • Geen complexe bedrijfsstructuur
 • Optimale snelle service
 • We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
 • Indien nodig, gratis vervangend vervoer
 • Hoge eisen aan dienstverlening
 • Ruim assortiment
 • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Het team van Autobedrijf Cocar: Mike, Christian, Sebastiaan, Ferdy & Benno

Kennis
In onze uitgebreide werkplaats staan goed opgeleide monteurs die uitstekend met de moderne apparatuur overweg kunnen. Ook volgen ze diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen. Zo zijn wij DEKRA-gecertificeerd om aan hybride auto’s te werken en zijn wij een RDW-erkend keuringsstation.

Verkoop
Onze sterk wisselende voorraad telt gemiddeld 25 auto’s en bestaat uit jonge, frisse en nette occasions. Tevens worden al deze auto’s geleverd met BOVAG garantie. Bij ons krijgt u geen gladde verkooppraatjes of rare addertjes onder het gras. U ontvangt eerlijke uitleg, advies en begeleiding om op die manier een voor u zo goed mogelijke keuze te realiseren.

Door een uitgebreid netwerk staan wij garant voor een optimaal aanbod tegen een scherpe prijs. Staat uw wensauto niet tussen ons aanbod? Geef uw wensen aan ons door en wij kunnen voor u uw droomauto zoeken.

Wij behartigen ook de (financiële) belangen van onze klanten bij allerlei soorten verzekeringen en andere financiële voorzieningen. Wij brengen uw situatie en wensen in kaart en brengen op basis daarvan een passend advies uit.

Garantie
Garantie is bij ons vanzelfsprekend! Op elke occasion heeft u standaard 6 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs! Een helder verhaal dus. Uw auto word klaargemaakt in onze moderne werkplaats, bij aflevering ontvangt U het rijklaarmaakrapport zodat U een goed overzicht heeft van de gedane werkzaamheden en controlepunten! Natuurlijk is het mogelijk om Uw garantie te verlengen, wij bieden een scherp geprijsd optiepakket aan. Voor 450 euro bieden wij U;

 • Afleveringsbeurt volgens fabrieksopgave 
 • volle tank brandstof
 • 12 tot 18 maanden BOVAG garantie

Pech onderweg
Autobedrijf Cocar beschikt over een auto-ambulance waarmee een auto eenvoudig opgeladen en vervoerd kan worden. Wij zijn hier dagelijks voor bereikbaar en indien mogelijk regelen wij vervangend vervoer. Voor deze dienst rekenen wij binnen in een straal van 10 km geen kosten, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.