Over ons

Al sinds de oprichting in 1994 zijn service, kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid belangrijke kernwaarden bij Autobedrijf Cocar. Bij ons staat er altijd een enthousiast team voor u klaar staat. Wij staan altijd voor u klaar in de werkplaats, showroom of bij pech onderweg.

Waarom Autobedrijf Cocar:

 • 6 dagen per week geopend
 • Geen complexe bedrijfsstructuur
 • Optimale snelle service
 • We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
 • Indien nodig, gratis vervangend vervoer
 • Hoge eisen aan dienstverlening
 • Ruim assortiment
 • De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
Bp5kwsx03nHMo0iTmAHTninkOvk7Su3V3jYpZI5D.jpg

 

 

jyUos5YSqUCrkg8vwptJmY7wJiUJ1rZzJKhaLSro.jpg

Christian Kapitein
Diagnose technicus apk keurmeester

1z8amKdwzMKhugjPFoV3EzleohucZoapSkjfpKgD.jpg

Benno van Wasbeek
Autotechnicus en wegenwacht monteur

ziRGp2zJXvE8N3W2TMWCCyGzRBSb63uq8xQPTyd4.jpg

Ferdi Thijs
Autotechnicus en wegenwacht monteur

ePMTt8I5ys9TaBGhoHs14zXwKiDoZf7TPy2DLKUv.jpg

Geoffrey Versteeg
Showroom assisten, autopoetser

iyuXE7kQFtZFC3PBrrzbT56W6LYAyPBanz4nB7hy.jpg

Damian van Hulte  
Stage loper 1e autotechnicus laatste jaar

h8eLazPdbokAlJL6HmVxVIwgy8GPRgaMDdZPbLzG.jpg

Sebastiaan Bernaards 1e autotechnicus en apk keurmeester in wording en wegenwachtmonteur

Kennis
In onze uitgebreide werkplaats staan goed opgeleide monteurs die uitstekend met de moderne apparatuur overweg kunnen. Ook volgen ze diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen. Zo zijn wij DEKRA-gecertificeerd om aan hybride auto’s te werken en zijn wij een RDW-erkend keuringsstation.

Verkoop
Onze sterk wisselende voorraad telt gemiddeld 25 auto’s en bestaat uit jonge, frisse en nette occasions. Tevens worden al deze auto’s geleverd met BOVAG garantie. Bij ons krijgt u geen gladde verkooppraatjes of rare addertjes onder het gras. U ontvangt eerlijke uitleg, advies en begeleiding om op die manier een voor u zo goed mogelijke keuze te realiseren.

Door een uitgebreid netwerk staan wij garant voor een optimaal aanbod tegen een scherpe prijs. Staat uw wensauto niet tussen ons aanbod? Geef uw wensen aan ons door en wij kunnen voor u uw droomauto zoeken.

Wij behartigen ook de (financiële) belangen van onze klanten bij allerlei soorten verzekeringen en andere financiële voorzieningen. Wij brengen uw situatie en wensen in kaart en brengen op basis daarvan een passend advies uit.

x6Z2QdJKt9OqmrYenG7MIf4ZBEPMyLhmEMvA25Ta.jpg

Garantie
Garantie is bij ons vanzelfsprekend! Op elke occasion heeft u standaard 6 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs! Een helder verhaal dus. Uw auto word klaargemaakt in onze moderne werkplaats, bij aflevering ontvangt U het rijklaarmaakrapport zodat U een goed overzicht heeft van de gedane werkzaamheden en controlepunten! Natuurlijk is het mogelijk om Uw garantie te verlengen, wij bieden een scherp geprijsd optiepakket aan. Voor 450 euro bieden wij U;

 • Afleveringsbeurt volgens fabrieksopgave 
 • volle tank brandstof
 • 12 tot 18 maanden BOVAG garantie

Pech onderweg
Autobedrijf Cocar beschikt over een auto-ambulance waarmee een auto eenvoudig opgeladen en vervoerd kan worden. Wij zijn hier dagelijks voor bereikbaar en indien mogelijk regelen wij vervangend vervoer. Voor deze dienst rekenen wij binnen in een straal van 10 km geen kosten, daarbuiten rekenen wij een kleine vergoeding.

c0HoCTPudBz1ruza2tbWvQlUFFvpTIU9jCoTsOCh.jpg